BOOKING OG KONTAKT

70 22 17 02

Vi har åbent for selskaber hele ugen.

Ring for nærmere aftale.

Vi tilbyder også Dinner Transportable.​

Selskabslokaler med mad efter dine ønske

Søger du et  selskabslokale i Holbæk, Nykøbing Sjælland eller Rørvig? Hos Lyngkroen arrangerer vi alle former for selskaber i vores landlige idyl og smukke omgivelser. Vi har selskabslokalerne til at huse såvel store som små selskaber, hvor der også er mulighed for overnatning. Lej et selskabslokale til enhver anledning. 

Har du et forestående bryllup, en konfirmation eller en anden form for selskab, hvor du har brug for selskabslokaler at holde det, og hvor du kan få mad efter dine ønsker, så er Lyngkroen lige stedet, der kan realisere dine drømme. Sammen med dig sammensætter vi den ideelle menu til din begivenhed og dit selskab, så du får det præcis, som du vil have det.

Vi har altid masser af gode idéer til, hvordan en menu kan se ud til dit selskab, og vi har naturligvis alt, hvad der skal til at for at skabe en festlige stemning. Vi matcher gerne selskabslokaler så de matcher dine ønsker og behov.

Selskabslokaler med op til 230 gæster

Har du et selskab, der mangler selskabslokaler at holde en fest eller lignende, har vi lokalerne. Vi har plads til selskaber med op til 230 gæster i “Pejsen” , vores nye tilbygning Havestuen og i vores restaurant. I “Jægerstuen” har vi plads til 40 personer. Vi kan derfor rumme de fleste selskaber, der ønsker et dejligt, varmt og indbydende festlokale, som er oplagt til at facilitere selskaber

Lad os sørge for det hele, så du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser. Vi stiller an med alt fra kokke til serveringspersonale, bartendere og DJ. Hos Lyngkroen kan du få det du lige går og ønsker dig.

Få et skræddersyet tilbud

Ønsker du at få et tilbud på, hvad det koster at holde en fest hos os med alt inklusivt, kommer vi gerne med et konkret tilbud til dig, som naturligvis er uforpligtende. Udover udlejning af selskabslokaler, kan vi lave en skræddersyet løsning til dig, hvor vi sammen finder alt fra mad og drikke til musik og underholdning. Vi er til for at imødekomme dine ønsker, så tag en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit selskab og leje af selskabslokale.

For selskabslokaler kontakt os på telefon 70 22 17 02 eller skriv til lyngkroen@gmail.com - vi ser frem til at høre fra dig.

Vi kan også være behjæpelige med blomsterdekorationer

Forespørgsel

Du er velkommen til at sende os en besked ved bruge af denne kontaktformular.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Info

Lyngkroen

CVR: 33955952

Kontakt &  bestilling

Telefon: 70 22 17 02

E-mail:lyngkroen@lyngkroen.dk

Køkkenets åbningstider i februar

Der tages forbehold for ændringer af køkkenets

                                      åbningstider i lavsæsonen.     

                      Åbningstider er med ​forbehold for evt. ændringer.                                                                                 Vi anbefaler bordbestilling.​​

Lukket fra den

 12.marts - 30.marts

pga. Covid -19 .

​​

Mandag lukket

Tirsdag lukket

Onsdag lukket

Torsdag 17:00  -  20:00

Fredag 17:00  -   20:00

Lørdag 12:00  -   20:00

Søndag 12:00  -  15:00

​​

OBS.

Ved reservation af selskab indbetales der et reservationsgebyr på 2500,- som fratrækkkes den endelige regning.

Vi gør opmærksom på, at vi for ændringer i antallet senere end 8 dage før, opholdet /arrangementet forbeholder os retten til at opkræve fuld betaling​ for de bestilte ydelser samt antal. ​

Skulle der komme frafald på dagen, afregnes for de bindende kuverter, på maden alene.


Tilmeld nyhedsbrev