Selskab

SELSKABSLOKALER MED MAD EFTER DINE ØNSKER

Vi har lokalerne til dit næste selskab

​Lej et selskabslokale til enhver anledning.

Har du et forestående bryllup, en konfirmation eller en anden form for selskab, hvor du har brug for selskabslokaler at holde det, og hvor du kan få mad efter dine ønsker, så er Lyngkroen lige stedet, der kan realisere dine drømme. Sammen med dig sammensætter vi den ideelle menu til din begivenhed og dit selskab, så du får det præcis, som du vil have det.

Vi har altid masser af gode idéer til, hvordan en menu kan se ud til dit selskab, og vi har naturligvis alt, hvad der skal til at for at skabe en festlige stemning. Vi matcher gerne selskabslokaler så de matcher dine ønsker og behov.

Selskabslokaler med plads til 230 gæster

​Har du et selskab, der mangler selskabslokaler at holde en fest eller lignende, har vi lokalerne. Vi har plads til selskaber med op til 230 gæster i “Pejsen” , vores nye tilbygning Havestuen og i vores restaurant. I “Jægerstuen” har vi plads til 40 personer. Vi kan derfor rumme de fleste selskaber, der ønsker et dejligt, varmt og indbydende festlokale, som er oplagt til at facilitere selskaber.

Lad os sørge for det hele, så du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser. Vi stiller an med alt fra kokke til serveringspersonale, bartendere og DJ. Hos Lyngkroen kan du få det du lige går og ønsker dig.

Vi kan også være behjælpelige med blomsterdekorationer!

Få et skræddersyet tilbud

Ønsker du at få et tilbud på, hvad det koster at holde en fest hos os med alt inklusivt, kommer vi gerne med et konkret tilbud til dig, som naturligvis er uforpligtende. Udover udlejning af selskabslokaler, kan vi lave en skræddersyet løsning til dig, hvor vi sammen finder alt fra mad og drikke til musik og underholdning. Vi er til for at imødekomme dine ønsker, så tag en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit selskab og leje af selskabslokale.

For selskabslokaler kontakt os på telefon 7022 1702 eller skriv til lyngkroen@gmail.com - vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Info

RESTAURATIONSSELSKABET
​LYNGKROEN, RØRVIG ApS

Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sj.

Find vej

​Telefon: 702 21 702

E-mail: lyngkroen@lyngkroen.dk

CVR: 33955952

elitesmiley   facebook-app-symbol (2)    brahl

Nyhedsbrev​

fra 2.februar

​ KØKKENETS Åbningstider

restauranten lukker kl.00:00

Mandag    LUKKET

Tirsdag      LUKKET

Onsdag     LUKKET

Onsdag den 14.2.24 åbent

Torsdag     17:00 - 20:00

Fredag       17:00-20:00

Lørdag       17:00-20:00

Søndag​​      LUKKET 

                                 OBS.

​Vi har åbent for selskaber alle ugens dage, så I er velkommen til at forespørge på arrangementer .

​​

​​

​​

​​