​Selskaber med mad efter dine ønske

Søger du et sted at holde selskaber i Holbæk, Nykøbing Sjælland eller Rørvig? Hos Lyngkroen arrangerer vi alle former for selskaber i vores landlige idyl og smukke omgivelser. Vi har lokalerne til at huse såvel store som små selskaber, hvor der også er mulighed for overnatning.

Har du et forestående bryllup, en konfirmation eller en anden form for selskab, hvor du har brug for et sted at holde det, og hvor du kan få mad efter dine ønsker, så er Lyngkroen lige stedet, der kan realisere dine drømme. Sammen med dig sammensætter vi den ideelle menu til din begivenhed og dit selskab, så du får det præcis, som du vil have det. 

Vi har altid masser af gode idéer til, hvordan en menu kan se ud til dit selskab, og vi har naturligvis alt, hvad der skal til at for at skabe en festlige stemning.

Vi kan tage selskaber op til 180 gæster

Har du et selskab, der mangler et sted at holde en fest eller lignende, har vi lokalerne. Vi har plads til selskaber med op til 180 gæster i “Pejsen” og i vores restaurant. I “Jagtstuen” har vi plads til 40 personer. Vi kan derfor rumme de fleste selskaber, der ønsker et dejligt, varmt og indbydende festlokale, som er oplagt til at facilitere selskaber

Lad os sørge for det hele, så du kan slappe af og nyde de smukke omgivelser. Vi stiller an med alt fra kokke til serveringspersonale, bartendere og DJ. Hos Lyngkroen kan du få det du lige går og ønsker dig.

Få et skræddersyet tilbud

Ønsker du at få et tilbud på, hvad det koster at holde en fest hos os med alt inklusivt, kommer vi gerne med et konkret tilbud til dig, som naturligvis er uforpligtende. Vi kan lave en skræddersyet løsning til dig, hvor vi sammen finder alt fra mad og drikke til musik og underholdning. Vi er til for at imødekomme dine ønsker, så tag en snak med os om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit selskab.

For selskaber kontakt os på telefon 70 22 17 02 eller skriv til lyngkroen@gmail.com - vi ser frem til at høre fra dig

 Køkkenets åbningstider

Mandag 

Tirsdag​ 

​Onsdag

Torsdag   

Fredag

Lørdag

Søndag 

​LUKKET

​LUKKET

12:00 - 20:00

12:00 - 20:00

12:00 - 20:30

​12:00 - 20:30

​12:00 - 15:00

Lyngkroen

Email til bordbestilling:

lyngkroen@gmail.com

Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sj.
Tlf.
702 21 702

Denne email er ikke til bordreservation.
Email:

lyngkroen@lyngkroen.dk

​Vi har åbent for selskaber hele ugen.

Ring for nærmere aftale.

Vi tilbyder også Dinner Transportable.

Lyngkroen
Rørvigvej 217
4500 Nykøbing Sj.
Tlf.: 59 91 04 41
CVR: 33955952
lyngkroen@lyngkroen.dk