BOOKING OG KONTAKT

70 22 17 02

Vi har åbent for selskaber hele ugen.

Ring for nærmere aftale.

Vi tilbyder også Dinner Transportable.​

Påske 2020  ​

TAKE AWAY

Fra den 2.april -13.april​

(begge dage incl.)

Kl.12:00 - 19​:00

​Påskeplatte

Karrysild toppet m/ urter

Æg & rejer

Fiskefilet m/ hj.rørt remoulade & grillet citron

Hønsesalat m/ baconknas

Mørbradbøf m/ bløde løg & hj.lavet agurkesalat

Ost m/ sylt

Brød & smør

175,-pr.pers.

​HORNBEER påskebryg: 15,- pr.fl.

SNAPS BORNHOLM flere varianter: 375,- pr.fl.​

​Sprødstegt flæsk m/ persillesovs, kartofler,

sennep & hj.syltede rødbeder

125,-pr.pers.

Wienersnitzel m/ dreng

pommes sauté, skysauce & ærter

199,-pr.pers.​

​​

​​Paprikagryde m/ svinemørbrad,

cocktailpølser, champignon & fritter

199,-pr.pers.

Husets Rød/hvidvin 95,-pr.fl.​

​( Begrænset antal pr.dag, forudbestil nu)

TAKE AWAY 

Fra den 2.april -13.april​

(begge dage incl.)

Kl.12:00 - 19​:00

​Påskeplatte

Karrysild toppet m/ urter

Æg & rejer

Fiskefilet m/ hj.rørt remoulade & grillet citron

Hønsesalat m/ baconknas

Mørbradbøf m/ bløde løg & hj.lavet agurkesalat

Ost m/ sylt

Brød & smør

175,-pr.pers.

HORNBEER påskebryg: 15,- pr.fl.

SNAPS BORNHOLM flere varianter: 375,- pr.fl.​

Sprødstegt flæsk 

m/ persillesovs, kartofler, 

sennep & hj.syltede rødbeder

125,-pr.pers.

Wienersnitzel 

m/ dreng,pommes sauté, skysauce & ærter

199,-pr.pers.​

​​

​Fransk boeuf 

m/ kryddersmør, ærter francaise & fritter

225,-pr.pers.

​​Paprikagryde 

m/ svinemørbrad, 

cocktailpølser, champignon & fritter

199,-pr.pers.

Husets Rød/hvidvin 95,-pr.fl.​

​( Begrænset antal pr.dag, forudbestil nu)

Lukket 

fra den 12.marts - 30. marts 

pga. Covid -19 .

Åbner op for Take away fra den 2.4.20​20

Book bord

Vi tager forbehold for fuldt booket restaurant. Vi vil kontakte dig for endelig bekræftelse.​ Ved udeblivelse fra bordreservation, opkræves der et gebyr.

Bordresevation skal annulleres dagen før, inden kl. 20.00.

Denne rubrik er kun til bordreservation, hvis i har andre forespørgsler, brug venligst: lyngkroen@lyngkroen.dk

OBS. Ved bordreservation til stegt flæsk er der 

Seating på flg. tider:

Kl.17:00, 17:15, 17:30 & kl.18:45, 19:00, 19:15

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Info

Lyngkroen

CVR: 33955952

Kontakt &  bestilling

Telefon: 70 22 17 02

E-mail:lyngkroen@lyngkroen.dk

Køkkenets åbningstider i februar

Der tages forbehold for ændringer af køkkenets

                                      åbningstider i lavsæsonen.     

                      Åbningstider er med ​forbehold for evt. ændringer.                                                                                 Vi anbefaler bordbestilling.​​

Lukket fra den

 12.marts - 30.marts

pga. Covid -19 .

​​

Mandag lukket

Tirsdag lukket

Onsdag lukket

Torsdag 17:00  -  20:00

Fredag 17:00  -   20:00

Lørdag 12:00  -   20:00

Søndag 12:00  -  15:00

​​

OBS.

Ved reservation af selskab indbetales der et reservationsgebyr på 2500,- som fratrækkkes den endelige regning.

Vi gør opmærksom på, at vi for ændringer i antallet senere end 8 dage før, opholdet /arrangementet forbeholder os retten til at opkræve fuld betaling​ for de bestilte ydelser samt antal. ​

Skulle der komme frafald på dagen, afregnes for de bindende kuverter, på maden alene.


Tilmeld nyhedsbrev