Aftenkort

fredag & lørdag fra kl.17:00​ -20:00

 

​Torsdag har vi stegt flæsk ad libitum​ se mere her: Stegt flæsk

divide

Forret:


Tomatsuppe

90,-

Rejecocktail

99,-

Lakseterrin m/ sauce verte

Hj.bagt brød & smør

​99,-

Stuvet kantareller 

145,-

Hovedret:

Wienerschnitzel

m/ dreng, skysauce, pommes sauté.

225,-

Ribeye

Hj.rørt bearnaise, håndskåret fritter,

lækker salat.

325,-

Ovnbagt laks m/ efterårs rodfrugter & dildcreme

295,-

Kalvemørbrad 

m/ risoli, estragonsauce & stegte svampe

345,-

½ gråand m/ waldorfsalat

brune & hvide kartofler

285,-

Dessert:

Pandekager m/ is.

99,-

Hj.lavet is

99,-

​Creme brûlèe m/ sorbet

125,-​

Ost m/ sylt & sprødt.

135,-

Rollinger:

( 0-10 år )​

Alle børnemenuer serveres m. 

pomfritter og grøntsagsstave.

​Børne rejecocktail

65,-

Fiskefilet

89,-

Frikadeller

89,-

Fritter m. remoulade eller ketchup 

55,-

​Børneis

89,-

divide

Bordreservation

Vi vil kontakte dig for endelig bekræftelse.​ Ved udeblivelse fra bordreservation opkræves der et gebyr..

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OBS: Bordreservation skal annulleres dagen før, inden kl. 20.00.

Denne rubrik er kun til bordreservation, hvis i har andre forespørgsler, brug venligst: lyngkroen@lyngkroen.dk.

OBS: Ved bordreservation til stegt flæsk er der..​

Seating på flg. tider:

  • ​17:00
  • 17:15
  • 17:30
  • 18:45
  • 19:00
  • 19:15

Book

Overnatning

divide

Info

RESTAURATIONSSELSKABET
​LYNGKROEN, RØRVIG ApS

​Telefon: 70 22 17 02

E-mail: lyngkroen@lyngkroen.dk

Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sj.

- Find vej med Google Maps

CVR: 33955952

Nyhedsbrev​

Køkkenets åbningstider​ :

​Der tages forbehold for ændringer af køkkenets åbningstider. Åbningstider er med ​forbehold for evt. ændringer.

Vi anbefaler bordbestilling - klik her.​​

Mandag - tirsdag-onsdag

Lukket

Torsdag - fredag-lørdag

12:00 - 20:00

Søndag:

12:00 - 15:00