Frokostkort

Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag  &  søndag 

kl. 12:00 - 15:00

​​

***

Smørrebrød

Rørt tatar, jordskokke chips, grov sennepsmayo, æggeblomme, frisk revet peberrod og urter

165,-

​Cremet høns, bacon og persille

125,-

Paneret fiskefilet m. Kapers remo, tyttebær, rejer, citronfilet og dild

155,-

Roastbeef m. Grov remo, løgringe, drueagurk, bagte tomater, peberrod og urter

135,-

Timian syltet stegt sild m. Skalotteløg, syltet havtorn, æble og urter

125,-

***

Frokost platte

Karrysild m. Løg og dild

Æg m. Rejer og citron mayo

Laks

Paneret fiskefilet, remo og citron

Roastbeef m. Remo og drueagurk

Ost m. Knækbrød og romsyltet svesker

275,-

Varme/lune retter

***

Pariserbøf m. Rødbede, pickles, kapers, peberrod, løg og æggeblomme

165,-

Stjerneskud

165,-

Desserter

***

3  slags Arla unika ost m. Romsyltet svesker og knækbrød

155,-

Rabarber trifli

95,-

Bordreservation

Vi vil kontakte dig for endelig bekræftelse.​ Ved udeblivelse fra bordreservation opkræves der et gebyr..

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OBS: Bordreservation skal annulleres dagen før, inden kl. 20.00.

Denne rubrik er kun til bordreservation, hvis i har andre forespørgsler, brug venligst: lyngkroen@lyngkroen.dk.

OBS: Ved bordreservation til stegt flæsk er der..​

Seating på flg. tider:

  • ​17:00
  • 17:15
  • 17:30
  • 18:45
  • 19:00
  • 19:15

Book

Overnatning

divide

Info

RESTAURATIONSSELSKABET
​LYNGKROEN, RØRVIG ApS

​Telefon: 70 22 17 02

E-mail: lyngkroen@lyngkroen.dk

Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sj.

- Find vej med Google Maps

CVR: 33955952

Nyhedsbrev​

December åbningstider​ :

Køkkenets åbningstider fra 1.juli

​Mandag 17:00-20:30

Tirsdag 12:00-15:00/17:00-20:30

Onsdag 12:00-15:00 / 17:00-20:30

Torsdag 12:00-15:00 / 17:00-20:30

Fredag 12:00-15:00 / 17:00-20:30

Lørdag 12:00-15:00 / 17:00-20:30

Søndag 12:00-15:00 / 17:00-20:30

​                         OBS. 3/8: LUKKET  & 10/8 :LUKKET

Der tages forbehold for ændringer af køkkenets åbningstider. Åbningstider er med ​forbehold for evt. ændringer.

Vi anbefaler bordbestilling - klik her.​​