Frokostkort

Onsdag, torsdag, fredag, lørdag  &  søndag 

kl. 12:00 - 15:00

​​

***

Smørrebrød

Rørt tatar, jordskokkechips, grov sennepsmayo, æggeblomme, frisk revet peberrod, karse og kørvel

165,-

Kartoffelmad m. Panache løg, bacon, løvstikkemayo, tallerkensmækker og kørvel

85,-

Paneret fiskefilet m. Kapers remo, tyttebær, rejer, citronfilet og dild

155,-

Roastbeef m. Grov remo, løgringe, drueagurk, bagte tomater og timian

135,-

Timiansyltet stegt sild m. rødløg, syltet havtorn, æble og urter

125,-

***

Frokost platte

Karrysild m. Løg og dild

Æg m. Rejer og citronmayo

Røget laks

Fiskefilet m. Remoulade og citron

Roastbeef m. Remoulade og drueagurk

Ost, knækbrød og romsyltet svesker

275,-

Varme retter

***

Pariserbøf m. Rødbede, pickles, kapers, peberrod, løg og æggeblomme

165,-

Desserter

***

3 slags Arla unika ost m. Romsyltet svesker og knækbrød

155,-

Rabarber trifli

95,-

Indbagt is

95,-​

Bordreservation

Vi vil kontakte dig for endelig bekræftelse.​ Ved udeblivelse fra bordreservation opkræves der et gebyr..

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OBS: Bordreservation skal annulleres dagen før, inden kl. 20.00.

Denne rubrik er kun til bordreservation, hvis i har andre forespørgsler, brug venligst: lyngkroen@lyngkroen.dk.

OBS: Ved bordreservation til stegt flæsk er der..​

Seating på flg. tider:

  • ​17:00
  • 17:15
  • 17:30
  • 18:45
  • 19:00
  • 19:15

Book

Overnatning

divide

Info

RESTAURATIONSSELSKABET
​LYNGKROEN, RØRVIG ApS

​Telefon: 70 22 17 02

E-mail: lyngkroen@lyngkroen.dk

Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sj.

- Find vej med Google Maps

CVR: 33955952

Nyhedsbrev​

December åbningstider​ :

Køkkenets åbningstider i maj

Mandag  LUKKET

Tirsdag  LUKKET

Onsdag  12:00-15:00 / 17:00-20:00

Torsdag 12:00-15:00 / 17:00-20:00

Fredag  12:00-15:00 / 17:00-20:00

Lørdag  12:00-15:00 / 17:00-20:00

Søndag 12:00-15:00 / 17:00-20:00SLk

Der tages forbehold for ændringer af køkkenets åbningstider. Åbningstider er med ​forbehold for evt. ændringer.

Vi anbefaler bordbestilling - klik her.​​