BOOKING OG KONTAKT

70 22 17 02

Vi har åbent for selskaber hele ugen.

Ring for nærmere aftale.

Vi tilbyder også Dinner Transportable.​

A la carte

Forret

​​​​

Dagen´s suppe

85,-

Rejecocktail
89,-


Lakseterrin m/ sauce verte
89,-

​​Hovedret

Braiseret lammeskank m/ mos 245,-


Sprængt kalvebryst m/ flødeperrodssauce 175,-


Wienersnitze m/ pommes sauté, skysauce & ærter
199,-


Fransk bouef skåret af U.S. striploin m/ håndskåret fritter kryddersmør & ærter francaise

285,-


Hk.bøf m/ blødeløg,                              flødesovs & hj.lavet agurkesalat

175,.

Dessert

Syltede svesker m/ sauce sabayonne
85,- 


Æblekage bagt m/ marcipan

95,-


Pandekager m/ vaniljeis
85,-

Udvalg af europæiske oste
m/ sylt & sprødt
125,-

Børnemenu

( kun for børn 0 - 10 år )

Forret

​Børne rejecocktail

45,-

Hovedret

​Wiener

89,-

​Fiskefilet

89,-

​Frikadeller

89,-

Fritter

m/ remoulade eller ketchup

55,-

Alle børnemenuer serveres

m/ pomfritter & grønsagsstave

Dessert

​Børneis

55,-

Book bord

Vi tager forbehold for fuldt booket restaurant. Vi vil kontakte dig for endelig bekræftelse.​ Ved udeblivelse fra bordreservation, opkræves der et gebyr.

Bordresevation skal annulleres dagen før, inden kl. 20.00.

Denne rubrik er kun til bordreservation, hvis i har andre forespørgesler, brug venligst: lyngkroen@lyngkroen.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Musikprogram

Vi byder velkommen til nogle forrygende musik torsdage hen over sommeren 2018, kunsterne vil blive offentliggjort foråret 2018.

RESTAURATIONSSELSKABET LYNGKROEN, RØRVIG ApS
Rørvigvej 217, 4500 Nykøbing Sj.

Info

Lyngkroen

CVR: 33955952

Kontakt & Bestilling

Telefon: 70 22 17 02

E-mail: lyngkroen@gmail.com

Find os

Rørvigvej 217

4500 Nykøbing Sj.

Køkkenets åbningstider

Der tages forbehold for ændringer af køkkenets

åbningstider i lavsæsonen.

Vi anbefaler bordbestilling.

Mandag Lukket

Tirsdag Lukket

Onsdag 12:00 -20.00

Torsdag 12:00 -20.00

Fredag 12:00 -20.30

Lørdag 12:00 -20.30

Søndag 12:00 -15.00

Tilmeld nyhedsbrev